Presentatie nieuwe shirts voor de Raitdaiprunners

Loopgroep RaitdaipRunners Sauwerd in nieuw shirt.

Dinsdag 28 maart heeft loopgroep ‘RaitdaipRunners’ uit Sauwerd een nieuw loopshirt gekregen. De shirts werden getoond, waar anders, aan de boorden van het Reitdiep bij de oude sluis van Wetsinge.

Op de shirts staan, naast de sponsor van het eerste uur Geertsema Slaapcomfort uit Winsum, 2 nieuwe sponsoren. Cygnis Oracle Beheer en Advies uit Groningen en Bouwbedrijf Sjoerd Nomden uit Klein Wetsinge. We zijn blij met deze drie sponsoren uit onze omgeving. Dit past erg bij de cultuur van de loopgroep en bootcampen : er zijn voor en met elkaar.

Onze oorsprong ligt alweer 12 jaar terug. Ontstaan uit de gymnastiek club ‘Wardeus’. Waar Wardeus elk seizoen mee eindigde, namelijk een coopertest, is een groepje van 7 mensen met de RaitdaipRunners verder gegaan. Inmiddels een groep van ruim 50 leden verdeeld over 3 vaste groepen. Eén op de donderdagavond en één op de zaterdagmorgen en sinds dit seizoen een bootcampgroep op de dinsdagavond één keer in de 14 dagen. En ook dit jaar een clinicgroep ‘Start to Run’ met 8 deelnemers uit het dorp. En dit al die jaren onder de bezielende leiding van Anke Bijma.

Zaterdag 1 april hopen we de RaitdaipRun te hebben. De 10e alweer. Hadden we bij de 1e RaitdaipRun nog 17 deelnemers, inmiddels zijn er tussen de 220-250 deelnemers. Dit is alleen mogelijk door onze vaste sponsoren en sponsoren die voor de run ons ondersteunen en uiteraard al de vrijwilligers er om heen. Alvast vanaf hier voor al die jaren trouwe ondersteuning onze hartelijke dank.

Wilt u zaterdag meedoen met de RaitdaipRun, dan kunt u zich inschrijven in Sauwerd in Dorpshuis Ubbegaheem van 14.00 uur – 15.30 uur. Dan kunt u ook uiteraard het nieuwe shirt zien die dan door de leden voor het eerst gedragen zal worden.

Zie voor verder informatie www.raitdaiprunners.nl

 

Tekst: Raitdaiprunners 

Foto’s: Auwert Postmus

Cookieinstellingen