Popschool Sauwerd geeft nog een gratis kennismakingsles!

Foto: Site De Rijdende Popschool

Afgelopen woensdag was de eerste kennismakingsles van Popschool Sauwerd in dorpshuis Ubbegaheem. Er  is ruimte voor nog meer leerlingen! Daarom zal er volgende week woensdag 12 april nog een kennismakingsles gegeven worden voor iedereen vanaf 8 jaar die het leuk lijkt om in een bandje te spelen. Ook jongeren en volwassenen zijn van harte welkom! De les zal van 16.00 tot 18.00 gegeven worden en heeft een vrije inloop. Kom dus vooral langs wanneer het jou goed uitkomt!

Bij De Rijdende Popschool kun je muziekles krijgen in een bandje met 5 of 6 leeftijdsgenoten. Met dit bandje ga je een popliedje instuderen die je samen met je bandgenoten mag uitkiezen. Samen muziek maken is leuk en plezier staat dan ook centraal bij De Rijdende Popschool. Om mee te doen is het niet nodig dat je al een muziekinstrument kan bespelen, maar het mag natuurlijk wel! Je hoeft ook geen instrument mee te nemen, want een professionele bandcoach komt naar Sauwerd toe met alles wat nodig is om muziek te kunnen maken in een bandje. Het leuke van De Rijdende Popschool is dat er vaak al na één les een liedje kan worden gespeeld met de band.

De Rijdende Popschool is een stichting die zich ten doel heeft gesteld zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen kennis te laten maken met muziek en is al een aantal jaren actief in dorpen in Groningen en Drenthe. In dorpen waar de stichting actief is worden Popscholen opgericht, waarin deelnemers muziekles krijgen in een bandje. Ook volwassenen die samen al een bandje hebben gevormd kunnen zich aanmelden om bandcoaching te krijgen.

 

Op 17 juni wordt het ‘EchtErik Festival’ georganiseerd in Martiniplaza, waar alle bandjes van De Rijdende Popschool (inclusief Popschool Sauwerd!) de kans krijgen om op te treden!

 

Informatie Popschool Sauwerd:

Datum: woensdag 12 april 2017 (daarna elke woensdag)

Tijd: 16.00 tot 18.00

Locatie: Dorpshuis Ubbegaheem, Burchtweg 4, 9771 BB Sauwerd

Cookieinstellingen