Rije rije rije in een wagentje in bibliotheek Winsum

Foto: biblionet

In het kader van BoekStart worden er in de bibliotheken dreumes-peuter cafés georganiseerd. Boekstart Dreumes-peutercafé is voor kinderen van 0 – 4 jaar én  hun ouders, grootouders of oppas. Voorlezen, knutselen en  gezellig even bijpraten.

Op vrijdag 12 mei van 10.00-11.00 uur is het volgende dreumes-peuter café in bibliotheek Winsum. Liedjes zingen en versjes voorlezen over vervoer. Daarna kunnen alle kinderen kleuren.

BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen wil bevorderen én ouders met jonge kinderen wil laten genieten van boeken. BoekStart gaat uit van de gedachte dat kinderen die al op jonge leeftijd in aanraking komen met boeken een voorsprong (op school) ontwikkelen waar ze hun hele leven voordeel van hebben. Samen een boekje kijken, plaatjes aanwijzen en benoemen, versjes leren, verhaaltjes vertellen en ernaar luisteren, versterken bovendien de band tussen ouder en kind.

De data voor de BoekStart dreumes-peuter café vindt u op www.biblionetgroningen.nl

 

Meer informatie is te verkrijgen via:

Marjella van der Werff l medewerker Leesbevordering en Informatievaardigheden voor Bedum en Winsum l Biblionet Groningen

Werkdagen: maandag l dinsdag l woensdag l vrijdag

Bibliotheek Bedum l Kapelstraat 11 l 9781 GK Bedum

T 050-3012878

[email protected] 

Cookieinstellingen