GrasPop 2017: nog 1 nachtje slapen !

Nog 1 nachtje slapen en dan barst het los: GrasPop 2017. Vanaf 20.00 uur is er op verschillende podia livemuziek en mede door de verscheidenheid aan muziekstijlen voor ieder wat wils.

De voorverkoop loopt volgens organisator Peter Buurma prima “en het weer lijkt goed en o.a. JeBroer, Barry Hay en Bökkers op het podium. Het gaat dus helemaal goedkomen!”

Toch was er gisteren een klein beetje ergernis toen er een vertraging van 12 uur was bij het leveren van o.a. toiletten en andere benodigdheden. De vrijwilligers, waarvan sommigen een vrije dag hadden genomen, kregen daarom ander werk te doen dan waar ze op hadden gerekend. Om 19.00 uur kwam de vrachtwagen dan uiteindelijk het terrein oprijden, waar de organisatie de vrijwilligers al om 07.00 uur had ingepland.

Desalniettemin werd het werk alsnog opgepakt en vandaag, vrijdag 9 juni, hervat. Zo’n 40 van de ruim 100 vrijwilligers van GrasPop zijn momenteel (15.00 uur) druk in de weer om de laatste handelingen  te verrichten om het festivalterrein tiptop in orde te maken. Wellicht zal door de ‘vertraging’ ook zaterdag nog even een ploegje vrijwilligers opgetrommeld moeten worden. Maar ook dat komt wel goed.

Ondanks het vele regen van vandaag is het terrein ‘droog’. De laatste plasjes worden weggepompt, zodat niemand morgen natte voeten krijgt.

Vanavond is er eerst nog de GrasPop PubQuiz. Maar liefst 32 teams hebben zich opgegeven en zullen voor de eer en ongetwijfeld weer ‘bijzondere prijsjes’ gaan strijden.

Voor meer info over GrasPop 2017 klik hier !!

 

Cookieinstellingen