Zwem4Daagse Winsum meer dan baantjes zwemmen

Foto: De Hoge Vier

Zwembad de hoge Vier organiseert van 26 t/m 30 juni van 18:15 tot 20:45 de zwem4daagse. In deze 5 dagen kunnen deelnemers zelf bepalen op welke 4 dagen men zwemt.

De organisatie heeft er voor gekozen om de vrijdag niet als een saaie inhaaldag in te plannen maar alle 5 dagen vol met activiteiten te plannen.

Zo wordt er naast de zwem4daagse, waarvoor minimaal een diploma A vereist is, voor de jonge zwemmer zonder diploma in het ondiepe de ploeter4daagse georganiseerd (elke dag van 18:15 t/m 19:00 uur).

Geen diploma maar wel gezellig met pappa of mamma in het ondiepe meedoen?

Niet alleen saai zwemmen. Nee, we doen samen leuke dingen en ook deze kanjers (deelnemers) ontvangen een medaille.

Activiteiten

Vanaf 19:00 uur tot 20:30 uur wordt er in het diepste gedeelte van het ondiepe bad elke dag een leuke activiteit georganiseerd. Zo kan men onder begeleiding met perslucht gaan duiken. Ervaar hoe het is om langer dan een halve minuut onder water te zijn. Kanovereniging Winsum komt langs en in hetzelfde ondiepe bad kan men kanovaren. Samen met de Winsum Vitaal wordt er in het bad een heel spetterspektakel opgezet. En als de brandweer de tijd heeft komen ook zij nog langs om samen met kinderen andere kinderen van de waterloopbaan  af te spuiten. Uiteraard kan de traditionele Glij’m d’r in niet ontbreken. Wie is het snelste, wie glijdt het verst en wie gaat op de meest bijzondere verklede manier van onze prachtige brede glijbaan af.  Alles omrand door een gezellige muziekje op de achtergrond en elke dag een versnapering voor de deelnemers van de zwem4daagse en ploeter4daagse zal het zwembad 5 dagen bruisen.

Al zin om mee te doen? Meer informatie en opgave kan via de site van het zwembad.. Opgave kan ook bij de kassa van het zwembad.

“Broez’n met plezier, in zwembad De Hoge Vier”

Cookieinstellingen