Inbrekers op de loop voor Vaszlovszky en Zn.

Foto: WinsumNieuws
Dat Foto Video en Telecombedrijf Vaszlovszky mooie spullen te koop heeft is bekend, maar dat klanten zelfs ’s nachts om 04.00 uur aan de achterzijde van het pand inbreken om wat van die apparatuur te bemachtigen komt gelukkig niet vaak voor, vannacht wel!
De heer Vaszlovszky lag in diepe rust toen hij werd opgeschrikt door glasgerinkel. De ondernemer riep zijn zoons en tezamen gingen ze naar de winkel. In de winkel zagen ze nog net twee mannen wegrennen, waarop de Vaszlovszky’s de achtervolging inzetten.
Een buurtbewoner had het glasgerinkel ook gehoord en keek uit het raam van zijn slaapkamer. Hij zag achtereenvolgens twee mannen in donkere kleding met capuchons over het hoofd   voorbijrennen, op de hielen gezeten door de Vaszlovszky’s en een chauffeur die goederen kwam afleveren bij
De achtervolgers hebben de inbrekers niet in de kraag kunnen vatten.
In de winkel waren vitrinekasten kapot geslagen met een koevoet.
Vaszlovszky is gelukkig wel zo slim dat hij vooral dummies in zijn winkel heeft liggen, maar het geboefte heeft toch een aantal waardevolle apparaten buitgemaakt.
De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Ook hielden ze een kleinschalig buurtonderzoek.
Was u vannacht om 04.00 uur wakker en heeft u wellicht twee personen gezien die voldoen aan het signalement, neem dan contact op met de politie 0900 – 8844.
Cookieinstellingen