Athletes in Action, oud korfbalveld, Winsum

Deze week (van 23 juli tot en met 28 juli 2017) is Athletes in Action neergestreken bij Marenland Recreatie op het aloude korfbalveld.

Athletes in Action is een beweging van christelijke sporters. Door hun aderen stroomt hartstocht voor sport en een passie voor mensen. Daarom vindt AiA het te gek wanneer sporters niet alleen goed presteren maar ook tot bloei komen als persoon. Voor meer informatie over AiA klik hier.

WinsumNieuws bezocht het terrein deze woensdagmiddag en -avond. Vergeleken met maandag en dinsdagmiddag waren er iets minder kinderen (ruim 50 op maandag en dinsdag). Waarschijnlijk was het mooie weer -een droge en zonnige dag- daar debet aan. Het zwembad is dan ook aanlokkelijk. Genoeg kinderen echter om allerlei spellen mee te kunnen doen, van basketbal tot voetbal, van knutselen tot volleybal enz. Achteraf bleken er 67 kinderen geweest te zijn.

De tieners bevolken ’s avonds het terrein. Tot nu toe kwamen er een 25-tal jeugdigen hun opwachting maken. Er werd gebasketbald, gevoetbald en gevolleybald.

AiC is nog tot en met a.s. vrijdag en wordt dan afgesloten met een bbq.

Foto’s en tekst: Auwert Postmus

 

 

Cookieinstellingen