Opening fysiotherapiepraktijk Fysio2Fit (Neil Judkins)

Dat het bij de officiële opening van fysiotherapiepraktijk ‘Fysio 2 Fit’ druk zou worden, was te verwachten, maar de grote opkomst zal zelfs eigenaar Neil Judkins toch wel een beetje hebben verrast. Neil, lang een zeer gerespecteerd voetballer en trainer, dit seizoen van vv Winsum Vr. 1, vindt het geweldig. Gisterenavond was hij nog bezig om de plintjes in een behandelkamer af te werken, vandaag loopt hij met gepaste trots in zijn fysiotherapiepraktijk aan Het Aanleg 1a te Winsum. En trots mag hij zijn, het is prachtig geworden!

 

Vanaf 1 december 2016 heeft Neil aan zijn praktijk gewerkt, bijna alles heeft hij zelf gedaan. De ruimtes zijn helder en modern. De behandeltafels, sportapparatuur en bewegingsapparaten zien er ‘gelikt’ uit.

Onder de gasten veel leden van vv Winsum. Niel is de zeer gewaardeerde clubfysiotherapeut en ‘hoofd sportverzorging’ van de jonge vereniging en heeft al veel voetballers geholpen om terug te komen na een blessure.

Neil en zijn Chantal Streppel

Neil heeft in 2009 zijn opleiding fysiotherapie in Groningen afgerond. Sindsdien was hij werkzaam in een grote praktijk in Beilen. In 2015 heeft hij zijn master sportfysiotherapie MSc aan het SOMT in Amersfoort afgerond. Daarnaast deed hij in 2012 de opleiding Dry Needling Systems in Amsterdam.

Door zijn opleiding tot sportfysiotherapeut, zijn ruime ervaring met sportblessures en zijn eigen sportachtergrond kan Neil zich goed inleven in de geblesseerde sporter.

Je kunt bij ‘Fysio 2 Fit’ voor alle fysiotherapie terecht, Neil is gespecialiseerd in knieklachten, enkelklachten en schouderklachten. Mocht er een echo gemaakt moeten worden, dan kan dat ook, fysiotherapeut Dennis Steverink is speciaal voor deze dienst aan ‘Fysio 2 Fit’ verbonden.

Werkwijze

Fysio2Fit maakt veel gebruik van oefentherapie, bij de meeste blessures zorgt dit namelijk voor het beste herstel. De oefeningen bestaan voornamelijk uit functionele training. Functionele training is training zonder apparatuur, waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van losse oefenmaterialen en het eigen lichaamsgewicht. Deze manier van oefenen komt het dichtste bij de dagelijkse activiteiten, waardoor het effect van de therapie groter zal zijn.

 

CONTACTGEGEVENS

Fysio2Fit

Het Aanleg 1

9951 SJ Winsum

06 – 40 56 62 00

E mail:  [email protected]

Website: http://fysio2fit.nl/

Facebook: https://m.facebook.com/fysio2fit/?locale2=nl_NL

 

De foto’s in de fotoreeks zijn gemaakt door een trotse moeder, Klary Schepel

Reacties