TFC Winsum onderdak bij de Winsumer IJsbaan

Foto: Pieter de Vries

TFC Winsum heeft jarenlang gastvrijheid genoten van Marenland Recreatie voor materiaal en vergaderingen. Door verbouwing bij Marenland moest echter andere ‘woonruimte’ gevonden worden en door de goede contacten onderling kon dit geregeld worden bij het verenigingsgebouw van de Winsumer IJsbaan.

Het gebouw van de Winsumer IJsbaan is met financiële steun van het Glazen Huis Winsum, de gemeente Winsum en het Loket Leefbaarheid volledig gerenoveerd. Nadat vorig jaar de binnenkant vernieuwd was, is dit jaar de buitengevel geverfd, dubbel glas geplaatst en zijn de goten vernieuwd. Een geweldige opknapbeurt waarbij het een wens van de Winsumer IJsbaan en de subsidiegevers is  dat het gebouw door meer partijen gebruikt gaat worden. Het is gewoon jammer dat zo’n mooi gebouw maar een aantal weken per jaar gebruikt wordt (en dat helaas ook niet elk jaar, maar dit jaar ………………………)

Donderdagavond 21 september hebben de beide besturen kennis gemaakt en is de huurovereenkomst getekend door de voorzitters van TFC Winsum en de Winsumer IJsbaan. We maken er een goede samenwerking van en genieten met alle leden van deze mooie locatie.

Bestuur TFC Winsum en Winsumer IJsbaan

Tekst en foto’s: Pieter de Vries

Cookieinstellingen