Steun de Voedselbank en uw eigen portemonnee

Foto: WinsumNieuws

WINSUM – ‘Steun ons, profiteer zelf’, is het motto van de Sponsorkortingsactie die Voedselbank Het Hogeland ook dit jaar organiseert in de gemeenten Winsum en De Marne. De Voedselbank en de plaatselijke verenigingen, Bushido, FC LEO en VV SIOS, verkopen kortingspasjes, à €5,–. De opbrengst komt ten goede aan De Voedselbank en de verkopende verenigingen.

Met een pasje kan geprofiteerd worden van vele speciale aanbiedingen, wat kan oplopen tot vele honderden euro’s. Een unieke actie waar 40 ondernemers uit Winsum, Sauwerd, Leens, Baflo, Eenrum en Kloosterburen aan meedoen.

Zaterdag 21 oktober worden kortingspasjes verkocht in de hal van het winkelcentrum van de Albert Heijn in Winsum. De Voedselbank staat maandag 23 oktober met een kraam op de Baistemaart in Winsum om Sponsorkortingspasjes te verkopen en zaterdag 28 oktober staan wij bij de Jumbo in Leens. Verenigingen kunnen bij u aan de deur komen of u een pasje wilt kopen. De Voedselbank hoopt dat u ons en uw eigen portemonnee steunt met deze mooie en unieke actie, die in samenwerking met www.sponsorkorting.com wordt gehouden.

Cookieinstellingen