Jubileum kerkkoor in goed gevulde Centrumkerk

Door het organiserende koor waren daarvoor diverse muziekstukken ingestudeerd met een grote mate aan diversiteit. Aan het programma werd tevens medewerking verleend door het interkerkelijk koor “Inspiration” uit Aduard en de solisten Amber Roeters, Onno Zuidema en Agnes Hooghiem.

In een bijna volle kerk waren de bezoekers getuige van een gevarieerd programma. Het publiek genoot zichtbaar en hoorbaar van de ten gehore gebrachte zang en muziek. Men sprak lovende en waarderende woorden. Bestuur en leden kunnen dan ook terugzien op een zeer geslaagde muziek avond.

Voorzitter Henk Roeters overhandigt dhr.Siegers de onderscheiding   (foto: Kees v/d Veen)

Tijdens het concert werd Sietse Siegers in het zonnetje gezet. Sietse is niet minder dan 50 jaar lid van het koor. Woorden van dank, een sculptuur en bloemen vielen hem ten deel. Op het concert heeft het koor laten horen en zien wat het muzikaal kan.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Het koor repeteert op de maandagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur in de Centrumkerk onder leiding van dirigent Onno Zuidema. Kom gerust langs om de sfeer te proeven. Contactpersoon Piet Drijfhout, telefoon 050 3061960.

Cookieinstellingen