Oprichting CDA Het Hogeland

Foto: Harma Dost

Woensdag 22 november hebben de 4 CDA afdelingen van de BMWE gemeenten hun oprichtingsvergadering voor een nieuwe afdeling “Het Hogeland” gehouden. Zij deden dit heel passend in openluchtmuseum het Hoogeland in Warffum.

Nadat de 4 zelfstandige afdelingen al besloten hadden zichzelf per 1 januari 2018 op te heffen was dit de volgende logische stap.

De voorzitter van de stuurgroep die dit proces begeleidt Wilte Everts, oud burgemeester van Bedum, kon heel veel leden verwelkomen die unaniem besloten tot oprichting van deze nieuwe vereniging.
Een aantal statutaire zaken werden besproken maar de hoofdmoot van de avond werd ingenomen door al bezig te zijn met het verkiezingsprogramma voor november 2018. Harma Dost voorzitter van de campagnecommissie gaf een eerste voorzet hoe de campagne van het CDA gaat worden opgepakt.

Een voorlopige groslijst van kandidaten is inmiddels vastgesteld en begin volgend jaar mogen de leden zich in een algemene ledenvergadering uitspreken over de kandidatenlijst. Waarna ook met gezichten de campagne kan worden gevoerd.

Cookieinstellingen