Kerstconcert De Bazuin met Karin Strobos

Foto: De Bazuin Winsum

WINSUM – Op 16 december staat Karin Strobos op het podium van De Poort in Winsum. Zij is daar te gast bij het kerstconcert van Muziekvereniging De Bazuin uit Winsum.

Karin Strobos is geboren in Winsum; haar vader was hier onderwijzer aan één van de basisscholen. Vanwege spraakproblemen is Karin zangles gaan nemen bij Bonnie Hoekstra. Dit was een schot in de roos, want Karin bleek een groot zangtalent te zijn.
Ze bezocht het Utrechts conservatorium en heeft daarna een geweldige carrière gemaakt als mezzo-sopraan. Ze treedt wereldwijd op in de grootste concertzalen met gerenommeerde orkesten.

Op 16 december komt zij naar haar geboortedorp Winsum, om samen met Muziekvereniging De Bazuin, dat onder leiding staat van dirigent Henk Smit, een concert te geven.
Ook het uit Winsum komende koor Sound of Joy heeft hierin een aandeel. Het toeval wil dat dit koor momenteel onder leiding staat van de hierboven genoemde Bonnie Hoekstra.

Het programma houden we nog even geheim, maar in elk geval zal Karin Strobos met begeleiding van De Bazuin het door Jan van der Roost gearrangeerde “I shall love but thee” zingen.

Kaarten à € 12,50 zijn verkrijgbaar via de website van De Bazuin,  en bij Hijlkema Binnen, Geert Reindersstraat 2, Winsum.
Aan de zaal wordt € 15,00 in rekening gebracht.

Locatie: De Poort, Borgweg 36, Winsum. Aanvang: 20.00 uur.

Cookieinstellingen