Een heel groot cadeau voor OBS Tiggeldobbe

WINSUM – Het was vanmorgen even heel spannend op de parkeerplaats van de Tiggeldobbe. De kinderen dansten en zongen in de verwachting dat Sinterklaas zijn verjaardag met hun zou komen vieren, maar het duurde wel erg lang voor de Goedheiligman kwam.

De juffrouw hield de stemming er goed in met nog maar een liedje, maar vroeg zich ook af of Sint de Tiggeldobbe wel kon vinden.
Een bestelwagen reed de parkeerplaats plaats op, achter het stuur een zwarte Piet, zou het dan toch?
Even na de bestelwagen reed er een enorme kraanwagen naar de wachtende kinderen, opa’s, oma’s, pappa’s en mama’s toe. Op de laadbak stond een enorm cadeau met de naam en adres van de school er op.
Beetje teleurstelling bij de kinderen. In het cadeau zaten vast de doeltjes die ze zo graag willen hebben, maar 5 december zonder Sinterklaasbezoek, dat zou echt niet leuk zijn.
Esmee en een heel klein zwart Pietje mochten het grote cadeau losmaken. Het ging niet zo eenvoudig, maar wat was de verrassing groot toen Sinterklaas met een aantal medewerkers uit het cadeau kwam lopen. Vriendelijk zwaaiend nam de jarige de eerste schrik wat weg. Toen de kinderen een beetje waren bijgekomen werd Sinterklaas vol overgave toegezongen.
Sinterklaas sprak de kinderen vriendelijk toe en had mooie leren ballen meegenomen voor de Tiggeldobbe. Na nog wat handjes te hebben geschud ging Sint de school binnen om met de kleinsten zijn verjaardag te vieren.
Het was een spannende, maar erg gezellige ontvangst.

 

Ruben Brouwer, leerling van de Tiggeldobbe maakte voor WinsumNieuws een hele mooie sfeerreportage.

 

Onderstaand filmpje hebben we gekregen van Anita Brian, waarvoor onze dank!

Reacties

gallery
90634
WINSUM – Het was vanmorgen even heel spannend op de parkeerplaats van de Tiggeldobbe. De
https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20171205/heel-groot-cadeau-obs-tiggeldobbe/
2017-12-05T21:04:09+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2017/12/05204444/10.jpg
Nieuws