IJsclub Baflo gastvrij voor wandelaars ‘SintJan Winterwandeling’

Foto: Ricardo Damminga

BAFLO – Hoewel er niet kon worden geschaatst was het zondag 17 december 2017 een gezellige drukte op ijsbaan ‘t Olhof in Rasquert.

De wandelaars die meededen aan de wandeling ‘SintJan Winterwandeling’ waren gestart in Warffum en hadden een tocht voor de boeg naar Kloosterburen. Na de eerste etappe van 10 kilometer konden zij op de ijsbaan van ijsclub Baflo een tussenstop maken.

Ondanks de gladheid onderweg was de deelname behoorlijk groot. Diezelfde gladheid zorgde wel wat voor enige vertraging, maar de stemming onder de wandelaars leed er niet onder.
Het werd een zeer geslaagde tussenstop tijdens deze wandeling in het clubhuis te Rasquert. Meer dan 100 wandelaars kwamen afgelopen zondag binnen om te genieten van een kop koffie, kwast, thee of warme chocomel met slagroom. Vele wandelaars bleven toch buiten, aangezien het in het zonnetje op het terras lekker vertoeven was.

Dankzij de inzet van de vrijwilligers verliep het allemaal prima en konden de wandelaars vervolgens met blije gezichten de wandeling voortzetten.

 

Tekst: Wim Witteveen

Foto’s: Ricardo Damminga

 

Cookieinstellingen