IKC De Wierde viert kerstmis

ADORP – Alle kinderen van IKC De Wierde hebben donderdag genoten van de jaarlijkse kerstviering.

De kinderen van 0 tot 13 hebben op hun groep of in hun klas kunnen genieten van de heerlijke hapjes bereid door alle kinderen en ouders. Voor de ouders stond ook een lekker hapje klaar en was er de tijd om gezellig bij te kletsen.
In samenwerking met een delegatie van het Adorper koor is een mooie voorstelling neergezet, die in de kerk (waarvan de kinderen sleutelbewaarder zijn) aan ouders en belangstellenden werd vertoond. Het Adorper koor zong eerst voor de ouders een deel van hun kerstrepertoire.

Toen de kinderen na het eten via een prachtig verlicht pad de kerk binnenkwamen, zongen koor en kinderen samen. Aansluitend hebben de peuters en de schoolgaande kinderen opgetreden voor het publiek.

‘Mary had a baby’, ‘Eventjes kerst’, ‘Rudolf het kleine rendier’, ‘Er was er eens een kerstman’ is een greep uit de kerstklassiekers die voorbij kwamen. Het optreden werd afgesloten met een knallend ‘Santa Claus is coming to town’ door het IKC- team. Het gehele optreden was onder begeleiding van live muziek.
Ook werd dit moment gebruikt om dank uit te spreken voor de grote inzet van ouders en dorp voor het IKC. We hopen er met z’n allen weer een prachtig jaar van te maken in 2018!

Cookieinstellingen