Gemeente Winsum aangesloten op berichtenbox

Foto: digitaleoverheid.nl

WINSUM – Wilt u de aanslagen gemeentelijke belastingen niet meer per post maar digitaal ontvangen? Dat kan: activeer uw Berichtenbox op www.mijnoverheid.nl.

Dit is uw persoonlijke brievenbus waarin u post van de gemeente Winsum voortaan digitaal kunt ontvangen. Ook post van andere overheidsinstanties en bijvoorbeeld pensioenfondsen kunt u hier ontvangen. Overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar. U logt gemakkelijk in met uw eigen DigiD.

Activeren Berichtenbox

Om uw post van de gemeente Winsum digitaal te ontvangen moet u het volgend doen:

  • activeer uw Berichtenbox op www.mijnoverheid.nl met uw DigiD;
  • vink bij organisaties (via instellingen) gemeente Winsum aan.

Heeft u de Berichtenbox al geactiveerd, maar de gemeente Winsum nog niet aangevinkt? Dan kunt u dit alsnog doen. Wanneer u gemeente Winsum al wel had aangevinkt dan hoeft u niks te doen. U ontvangt dan een bericht van ons in uw Berichtenbox.

E-mailadres

Het is belangrijk om een kloppend e-mailadres in te vullen. Hierop krijgt u namelijk een melding dat er een nieuw bericht voor u klaar staat op MijnOverheid.

Geen DigiD?

Als u nog geen DigiD heeft, dan kunt u deze gratis aanvragen op www.digid.nl. U ontvangt binnen vijf werkdagen een activeringscode per post.

Afmelden

Wilt u uw post toch liever schriftelijk ontvangen? Dan kunt u zich altijd afmelden door in te loggen op de Berichtenbox en bij ‘instellingen’ het vinkje bij gemeente Winsum uit te zetten.

Reacties

article
93312
WINSUM – Wilt u de aanslagen gemeentelijke belastingen niet meer per post maar digitaal ontvangen? Dat
https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20180112/gemeente-winsum-aangesloten-op-berichtenbox/
2018-01-12T13:41:59+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2018/01/12133948/Berichtenbox-400x221.jpg
Nieuws