Primeur: Tom de Boer koopt ‘Theo en Rie’

Foto: WinsumNieuws

WINSUM – Ondernemer Tom de Boer, van Timmerfabriek/Timmerbedrijf De Boer heeft café The Corner gekocht. 

Direct na de eerste berichten zochten we Tom op. We troffen hem in opperbeste stemming achter zijn bureau.
Tom: “Oh, hebben jullie het al gehoord? Het klopt, ik ga The Corner overnemen. Nee, ik ga zelf niet achter de tap. Ik koop het omdat ik het een prachtig pand vind, altijd al. Het staat, zo aan het begin van het centrum, ook op een prachtige plaats. Het is de bedoeling dat het hele pand gerenoveerd wordt. Binnen wordt alles gesloopt en opnieuw opgebouwd. We beginnen met de buitenkant. Ik heb er nu al zin in om de steigers te plaatsen en te beginnen. Het balkonnetje wordt gerenoveerd, de muren gerestaureerd en opnieuw  gevoegd. We gaan zoveel mogelijk op de ‘authentieke’ toer: kozijnen in de oude staat met kruisroedes en kraalwerk, verbrede onderdorpels en nieuw gootwerk. Ach, eigenlijk pakken we het hele pand grondig aan.”
En wat voor bestemming krijgt het pand?
Tom: “Het gedeelte dat nu café is, blijft dat ook, een fijn, gezellig dorpscafé. De verrassing zit ‘m meer in het achterste gedeelte, daar wil ik een restaurant realiseren. Om daar iets moois van te maken, wordt de oude doorrit in het zicht gebracht, dat lijkt super!
Wat voor restaurant? Dat weet ik nog niet. Ik ga gewoon aan de slag en hoop dat zich ondernemers melden met goede, mooie plannen. Met de beste ondernemers/ ideeën ga ik verder invullen. Het cafégedeelte en het restaurant kunnen ook apart gehuurd worden. Wat het ook gaat worden, ik heb er ontzettend veel zin in.”

Reacties

article
93355
WINSUM – Ondernemer Tom de Boer, van Timmerfabriek/Timmerbedrijf De Boer heeft café The Corner gekocht.  Direct
https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20180112/primeur-tom-boer-koopt-theo-en-rie/
2018-01-12T18:16:55+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2018/01/12175318/Caf%C3%A9-The-Corner-2-2.jpg
Nieuws