Geanimeerde nieuwjaarsbijeenkomst Stichting ASW 55+

SAUWERD – Ubbegaheem, gisteravond, toneel van de nieuwjaarsbijeenkomst van de Stichting Adorp, Sauwerd en Wetsinge, kortweg ASW 55+.

Na de inleidende beschieting door de voorzitter van de stichting Piet Drijfhout om 17.00 uur kon door de ruim 50 aanwezigen worden bijgepraat onder het genot van koffie, thee of een drankje. De gemeente was vertegenwoordigd door de wethouders Bert Westerink en Harmannus Blok.

Om 18.00 uur konden de aanwezigen het stamppot buffet aanvallen. Voormalige uitbaters Martha en Jannes hadden voor een uitstekend en lekker buffet gezorgd.

Na de maaltijd was het de beurt aan Tineke Rouw voor een solistisch optreden met onder meer liedjes van Ede Staal. Het Gronings Volkslied mocht uiteraard niet ontbreken (zie filmpje).

Om 20.00 uur was het de beurt aan de Buikdans groep VASARA om het entertainment te verzorgen. De zes dames gaven onder leiding van Tineke een wervelende show waarvan het publiek erg heeft genoten. Aan het slot werden nog een aantal mensen het podium opgetrokken voor een -eerste- buikdans.

Hieronder een filmische compilatie.

Het jaar 2018 is voor de Stichting ASW 55+ uitstekend begonnen.

Tekst, foto’s en film: Auwert Postmus

Cookieinstellingen