Dion Bouwes en Dennis Krottje in de muzikale lift

Foto: dionbouwes.l

BEDUM – Het gaat voortvarend met singer-songwriter Dion Bouwes en gitarist Dennis Krottje. De singles ‘Duuster’ en ‘De moat is vol’ worden heel goed ontvangen. ‘De moat is vol’ staat inmiddels al wekenlang in de top 3 van de Grunneger hitlijst (Noord 9 van RTV Noord).

De mannen spelen naast dit Gronings avontuur al jaren samen met bassist Peter van der Struik en drummer Matthijs Vogt in rockband Cutting Grass. De band zit momenteel ook flink in de lift. Na een optreden op Eurosonic is de opmars van hun nieuwste single in de onafhankelijke hitlijst ook begonnen. Deze week heeft hun single I Belong to You van de nieuwe EP Transmit & Endure de nummer 1 notering gekregen in de Indiechart van radiostation IndieXL. IndieXL heeft met de Indiechart een hitlijst gemaakt dat de beste songs van eigen bodem laat zien.

Cutting Grass doet dit jaar mee aan de PopGroningen Talent Award. Op 9 februari is de band te horen in Carambole in Winschoten. Dion en Dennis zijn 11 februari te zien in Andledon in Den Andel.

Cookieinstellingen