Besluiten van burgemeester en wethouders

Foto: Gemeente Winsum.nl

Besluiten van burgemeester en wethouders

Wat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten? Lees het hieronder in de laatste drie vastgestelde besluitenlijsten.

Verkorte besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Winsum d.d. 30 januari 2018

Aanwezig:

Burgemeester de heer M.A.P. Michels
Secretaris de heer F.J.G. Wiertz
Wethouder de heer H. Blok
Wethouder de heer M.M.H. Verschuren
Wethouder de heer B.G. Westerink

Najaarsnota 2017 en begrotingswijziging 2018 Omgevingsdienst Groningen

Het college besluit de raad te vragen in te stemmen met de najaarsnota van de Omgevingsdienst Groningen, de voorgestelde begrotings-wijziging en de aangegeven financiering, en stelt voor geen gebruik te maken van de mogelijkheid een zienswijze in te dienen.

Beschikbaar stellen budgetten in 2018 in verband met doorgeschoven budgetten 2017

Het college besluit de raad voor te stellen om een bedrag van € 228.096 beschikbaar te stellen wegens het doorschuiven naar 2018 van in 2017 niet uitgevoerde werkzaamheden. Dit bedrag wordt gedekt uit de reserve lopende verplichtingen.

Benoeming voorzitter en leden stembureau’s

Het college besluit de voorgedragen voorzitter en leden van de stembureau’s te benoemen voor het referendum over de nieuwe Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten op woensdag 21 maart 2018.
Elk stembureau bestaat uit tenminste drie leden, waarvan één voorzitter en twee leden. In verband met de ruime openstelling van de bureaus (07.30 tot 21.00 uur) besluit het college per stembureau twee extra stembureauleden te benoemen, zodat men gedurende de dag onderling kan rouleren.

Intakescan subsidieregeling centrum Winsum

Het college besluit om positief te reageren op een aanvraag intakescan voor de subsidieregeling ter versterking van het centrum van Winsum. Aanvragers kunnen in aanmerking komen voor subsidie op investeringen in verbetering van vastgoed in het winkelcentrum.

Vaststellen van bestemmingsplan Winsum-West, sportlandschap

Het college besluit de raad voor te stellen in te stemmen met de reactienota zienswijzen en het ontwerpbestemmingsplan Winsum-West, sportlandschap gewijzigd vast te stellen.

Cookieinstellingen