It giet oan!

Foto: Winsumer IJsbaan

De ijsmeesters van de Winsumer IJsbaan hadden een slapeloze nacht achter de rug.. zou het wel, zou het niet? Vanochtend trokken ze mét gereedschap hoopvol richting de ijsbaan om het ijs te keuren. Wát een mooie ijsvloer, maar helaas te dun. Er werd vanochtend 3 cm gemeten.

De spanning stijgt….
de ijsvloer ziet er prachtig uit
wat jammer! niet genoeg….

.

 

Maar..…..!

Vorst of geen vorst, de leden van de Winsumer IJsbaan gaan weer schaatsen. Op 23 december 2017 hebben al veel leden de schaatsen onder gebonden bij Kardinge. Dit leverde blije en trotse gezichten op van ouders en kinderen. Op zaterdag 17 februari gaan we opnieuw naar Kardinge als er op onze eigen ijsbaan geen ijs ligt. Deze mogelijkheid is er voor de leden van clubs die aangesloten zijn bij het gewest Groningen van de KNSB.

Op vertoon van uw lidmaatschapskaart van de Winsumer IJsbaan van het seizoen 2017-2018 kan op de 400 meter kunstijsbaan van Kardinge te Groningen gratis worden geschaatst. De ijsbaan is van 18 tot 20 uur voor ons open.

Nog geen lid en wel mee schaatsen? Word lid door ons een mailtje met uw gegevens te sturen, een gezinslidmaatschap kost maar €12 (exclusief eenmalig €3 administratiekosten).

Omdat we graag willen weten hoeveel mensen op zaterdag 17 februari hiervan gebruik willen maken, ontvangen we uw aanmelding graag vóór 16 februari. Dit kan door een mailtje te sturen naar [email protected] met uw naam en de vermelding van het aantal personen. Kinderen tot 12 jaar graag apart vermelden bij aanmelding.  Het vervoer naar Kardinge is op eigen gelegenheid.  De schaatsverhuur is zeer waarschijnlijk gesloten, dus zorg vooraf voor eigen schaatsen.

Let op: de kunstijsbaan is glad, controleer daarom ook of uw schaatsen scherp zijn. Vergeet daarnaast niet handschoenen en een muts mee te nemen.

Als bestuur doen we er natuurlijk ook alles aan dat er dit seizoen nog op onze eigen baan geschaatst kan worden.

Graag tot ziens op het ijs!

Bestuur Winsumer IJsbaan
[email protected]

 

Cookieinstellingen