Informatiebijeenkomst Grunn MoveS 2018

Foto:

Strijd mee met Grunn MoveS en help MS de wereld uit!

Ruim 3.000 deelnemers gingen je al voor in de strijd tegen Multiple Sclerose (MS) en bedwongen tijdens de  zeven voorgaande edities van Klimmen tegen MS één of meerdere keren de Mont Ventoux in Frankrijk!

Ben jij ook benieuwd en wil jij meer weten over dit ééndaagse evenement op de flanken van de bekende kale berg? Wij organiseren daarvoor een informatiebijeenkomst op donderdag 22 februari a.s. Wil je hierbij aanwezig zijn, meld je dan vóór 18 februari aan via de mail op [email protected]

Het doel van deze bijeenkomst is om meer informatie te geven over:

  • het doel van Grunn MoveS
  • de achtergrond van Klimmen tegen MS
  • informatie over de Mont Ventoux, wat staat jullie te wachten?
  • de sportieve doelstelling: wat is er allemaal mogelijk op 10 juni 2018, hoe ziet deze dag eruit en de dagen daar voorafgaand?
  • de financiële doelstellingen: er zullen veel praktische tips worden uitgewisseld over het binnen halen van donateurs en sponsoren

De bijeenkomst vindt plaats in het Provinciehuis van Groningen, zaal Topweer, ingang Sint Jansstraat 4

De inloop zal zijn van 15:30 tot 16:00 uur, hier is dan ook gelegenheid gebruik te maken om kennis te maken met de organisatie en andere deelnemers/vrijwilligers. De bijeenkomst start om 16:00 en duurt tot circa 17:30. Na afloop is er nog even tijd om na te praten, het gebouw sluit om 18:00uur. (Let op: het Provinciehuis staat in het centrum van de stad Groningen, je kunt hier niet parkeren. Maak daarom vooral gebruik van de P+R)

Digitaal kun je ons vinden via de volgende links:

 

Cookieinstellingen