Popschool Adorp start ook voor volwassenen

Foto: WinsumNieuws

GRONINGEN/ADORP – Bespeel je een muziekinstrument of heb je dat altijd al willen leren? Speciaal voor volwassenen (boven de 18 jaar) organiseert de Rijdende Popschool een kennismakingsles in Adorp onder begeleiding van bandcoach Cynthia.

Tijdens de kennismakingsles gaan we meteen aan de slag met muziek maken. Op vrijdag 23 februari begint de kennismakingsles om 20.00 uur in Adorp en is gratis en vrijblijvend. Om deel te nemen aan de lessen is er geen ervaring nodig, iedereen is welkom!

De Rijdende Popschool heeft een bijzonder concept want de muziekschool rijdt naar de dorpen toe. Het is gebleken dat in dorpen vaak weinig voorzieningen zijn, met name op het gebied van muziek. Een professionele bandcoach komt met alle spullen die nodig zijn, zoals instrumenten, versterkers, microfoons en een zanginstallatie. Leerlingen krijgen muziekles door direct samen te spelen in een bandje.

De jeugd in Adorp is al bekend met De Rijdende Popschool

De bandjes kiezen de nummers die ze spelen zelf uit, in overleg met de bandcoach. De bedoeling van de Rijdende Popschool is om het maken van muziek voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken.

Je kunt je aanmelden voor een cyclus van 11 lessen waarvan de kosten € 88,- bedragen en voor ieder volgend lid van het gezin dat deelneemt € 71,50. De eerste 2 lessen is er nog de mogelijkheid om (gratis) mee te doen, pas na de derde les wordt de factuur gestuurd.

De gratis kennismakingsles vindt plaats op vrijdag 23 februari, vanaf 20.00 uur (open inloop) in Jeugdsoos Adorp. Provincialeweg 37, 9774 PA Adorp. Uiterlijk 21.30 uur is het afgelopen.

Aanmelden kan ter plaatse bij de kennismakingsles of via www.derijdendepopschool.nl

Cookieinstellingen