Schoonmaakactie Winsum Zuid-Oost NL Doet!

Foto:

WINSUM – In het kader van de landelijke NL-DOET 2018 actiedagen gaat op zaterdag 10 maart ook dit jaar een groep bewoners in de wijken Ripperda, Potmaar en Lombok zwerfvuil ruimen.

De werkgroep Schoon en Groen hoopt dat er voldoende mensen gevonden worden, die samen Winsum Zuid Oost schoon willen maken. De actie begint om 10.00 uur en duurt tot 12.30 uur.

Op de website www.winsumzuidoost.nl staat meer informatie bij de rubriek Schoon en Groen.

Ook via de buurtapp Nextdoor wordt iedereen die lid is op de hoogte gehouden. Alle bewoners van Ripperda, Potmaar en Lombok kunnen zich opgeven via het contactformulier op de website.

Belangstellenden kunnen zich ook opgeven per e-mail [email protected], hierbij graag aangeven in welke straat en in welke wijk u woont. U ontvangt dan van ons een e-mail met meer informatie over de schoonmaakactie.

Opgave graag voor maandag 5 maart in verband met de indeling en reservering.

Wilt u ook lid wilt worden van de buurtapp Nextdoor dan kunt u dat ook aangeven in de mail; wij zorgen dan dat u een uitnodiging krijgt om lid te worden van Nextdoor. Op deze manier proberen we Winsum Zuid Oost in de toekomst op de hoogte te houden van activiteiten en evenementen.

 

 

Cookieinstellingen