NLdoet 2018 – Landgoed Verhildersum

Foto: Verhildersum

LEENS – Kom op vrijdag 9 maart tijdens NLdoet helpen om Landgoed Verhildersum Leens weer te laten stralen voor het nieuwe seizoen.

Op vrijdag 9 maart organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het hele land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Lijkt je dit leuk? Doe dan op vrijdag 9 maart mee aan NLdoet en maak kennis met vrijwilligerswerk en help Landgoed Verhildersum deze klus te klaren. En het is nog gezellig ook!

We gaan samen aan de slag om Landgoed Verhildersum weer spik en span te maken voor het nieuwe seizoen. Er is de hele winter hard gewerkt om de nieuwe exposities klaar te maken en er is al een gedeelte van de grote voorjaarsschoonmaak klaar. Toch zijn er nog heel veel klusjes die moeten gebeuren, zoals de paaltjes op de brug bij de borg, de bankjes in de tuin, het tuinhuisje en alle informatieborden met een sopje schoonmaken en nog veel meer. Heb je zin om te komen klussen? Meld je dan aan via [email protected] of per telefoon: 0595-571430.

Wil je het nog leuker maken? Vraag vrienden, familie of collega’s of ze met je mee willen doen en meld je samen aan. En wie weet bevalt het je zo goed, dat je actief wilt blijven als vrijwilliger. Verhildersum heeft nog verschillende vacatures voor vrijwilligers. Vrijdag 9 maart is dus een mooie kans om alvast kennis te maken met het Landgoed en andere vrijwilligers. Een aantal vrijwilligers heeft zich al aangemeld om voor de inwendige mens te zorgen tijdens deze klusdag.

Voor meer informatie kijk op www.verhildersum.nl of www.nldoet.nl.

Cookieinstellingen