Dorpswinkel Sauwerd zoekt flexibele retailer

Foto: Auwert Postmus

VACATURE – De dorpswinkel in Sauwerd is vanaf dag één een groot succes; niet in het minst door de enorme inzet van drie betaalde krachten en heel veel enthousiaste vrijwilligers. Het succes van de winkel maakt echter ook dat ze af en toe wat moeilijk zitten op piekmomenten, bij ziekte, vakanties of langdurig verlof.

Er is op die momenten behoefte aan een vakman/vrouw die voor minimaal 16 uur in de week beschikbaar is, maar ook flexibel genoeg is om af en toe 32 uur te maken.

Daarom zoekt het bestuur: de flexibelste retailer van het Noorden.
Ben jij direct oproepbaar, eventueel voor langere periodes voor meer uren inzetbaar, maar vind je het ook niet erg als er een periode minder beroep op je wordt gedaan, én heb je aantoonbare winkelervaring met bestellen, backoffice etc.? Dan ben jij degene die we zoeken en willen we je graag ontmoeten!

Wat bieden we?
De dorpswinkel Sauwerd is een nieuwe winkel waar het enthousiasme en de geestdrift vanaf spat. We zijn aan de ene kant nog druk bezig de winkel te optimaliseren, en aan de andere kant is het gewoon al erg druk en hebben we onze handen vol aan het helpen van onze klanten.
De dorpswinkel komt voort uit een coöperatie die nog meer noten op haar zang heeft en die op allerlei manieren de leefbaarheid in Adorp, Sauwerd en Wetsinge wil bevorderen, al dan niet via de Dorpswinkel. We zijn begonnen met dorpsmaaltijden, (ook om de derving terug te brengen), hebben een gezellige dorpstafel achterin de winkel en staan open voor allerlei nieuwe initiatieven. Saai is het nooit! In dit team bieden we je een dienstverband voor minimaal 16 uren conform de cao voor het levensmiddelenbedrijf.

Meer informatie
Wil je meer weten, bel dan gerust met één van onze bestuursleden, Nicolaas Geenen 06 54685405 of Hylke Zijlstra 06 25535812.

Gelijk je CV en motivatiebrief sturen kan natuurlijk ook. Mail het dan naar [email protected].

Cookieinstellingen