Basiscursus toneel voor volwassenen

Foto: rietpluim.nl

SAUWERD –  Altijd al eens toneel willen spelen? Of heb je ooit al iets gedaan met toneel, maar wil je graag opnieuw starten?

Geef je dan op voor de basiscursus toneel voor volwassenen in de Ubbegaheem te Sauwerd!  Voor iedereen uit Sauwerd, Adorp, Winsum en omliggende dorpen.

Je maakt kennis met de basis van acteren. Fysiek spel, scèneopbouw, samenspel, rolopbouw, verbeelding, improviseren, werken met tekst, geloofwaardig acteren, spelen met timing en stiltes… Alle facetten komen voorbij in deze basiscursus, waarbij er ook aandacht is voor het leren herhalen en verbeteren van scènes. Jezelf vrij leren voelen op het toneel en spelplezier staan hierbij voorop!

Aan het eind van de cursus werken we toe naar een presentatie voor vrienden, familie en dorpsgenoten.

Cursusdagen: elke woensdag (10x) vanaf 21 maart t/m 13 juni van 20.00-21.30 uur. Houd rekening met twee extra woensdagen i.v.m. onvoorziene omstandigheden. Op 25 april, 2 en 9 mei is er een lange vakantie-stop i.v.m. meivakantie en Hemelvaart.

De cursus wordt gegeven door Petra Agricola. Zij heeft ruim twintig jaar ervaring als drama- en theaterdocent. Voor meer informatie en opgave kun je een mail sturen naar [email protected]

De kosten voor de cursus bedragen € 80,=, de cursus gaat door bij minimaal tien deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 18.

 

Cookieinstellingen