“Tribute to the Cats”……..en nog veel meer

Foto: Elly Domenie

WINSUM – Op zaterdagavond 24 maart a.s. is het weer tijd voor (met name) de 40-plussers als Kees Plat naar De Hoogte komt.

Kees Plat (1957) , Volendamse bijnaam “Schien”, is zanger/gitarist en medeoprichter van de Tribute to The Cats Band. Daarnaast schrijft hij liedjes en doet hij arrangeerwerk.
Kees is geboren en getogen in Volendam; geen vreemde bodem om zijn liefde en passie voor de muziek te kunnen ontwikkelen. Hij maakte deel uit van Double Trouble, waarin hij Ton Keizer treft.

Ton en Kees worden muzikale broeders. Ze belanden in de groep Friends, waarin een heel jonge Carola Smit (de opvolger van zangeres Annie Schilder bij BZN) en ze vervolgen hun weg met Stampvast. Met André Veerman.
Kees, Ton en André zijn ook degenen die in 2001 worden gevraagd om een paar liedjes van The Cats te gaan instuderen. Met zijn drieën lukt het niet om een goede sound te scheppen. Piet Schilder “Vik” , Ab Schilder “Madoet”, Wil Schilder, Nico Tol en Jan Veerman sluiten zich aan. De Tribute Band was geboren.

En nog veel meer…….

Kees houdt van sfeer en gezelligheid en heeft een brede muzikale smaak, Nederlandstalig én Engelstalig; van de Zangeres zonder Naam tot AC/DC, van Pink Floyd tot Mozart.
De avond start om 22.00 uur, inloop vanaf 21.00 uur
Reserveren kan tel. 0595-442846 of mail naar info@dehoogte. In de voorverkoop € 6,00. Aan de zaal € 7,50.

Cookieinstellingen