Maak kennis met de nieuwe buurtsportcoach

Foto: MJD.nl

Hallo, ik ben Jantine Meijer – Hoekstra. Op 1 maart ben ik bij MJD begonnen als buurtsportcoach, ik volg Sergeij Barthelt op en zal mij vooral bezighouden met de doelgroep 30 tot en met 55 jaar.

Al van jongs af aan ben ik actief in de sport. Eerst met zwemmen en basketballen en nu vooral met hardlopen en zwemmen. Daarnaast ligt mijn interesse bij voeding. Naast mijn baan als buurtsportcoach werk ik nog één dag als groepsleerkracht in het basisonderwijs en studeer ik aan de Hanzehogeschool (Master Healthy Ageing Professional). Met jonge kinderen thuis en een man die werkzaam is in de veehouderij leef ik een actief leven.

Ik heb heel veel zin in mijn nieuwe uitdaging en heb als doel om, met de partners van Winsum Vitaal, activiteiten te ontwikkelen die gedragen worden door de bewoners van de gemeente Winsum waarbij ik een ondersteunende en stimulerende rol zal hebben. We hebben elkaar nodig om dit te kunnen bewerkstelligen dus neem vooral contact met mij op wanneer je  vragen/ideeën/opmerkingen hebt. Tot ziens! [email protected], 06-86864906.

Met vriendelijke groet,

Jantine Meijer-Hoekstra (06-86864906)

Buurtsportcoach gemeente Winsum

De Blauwe Schuit

Warfstraat 1, 9951 BS Winsum

www.MJD.nl

Werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag.

Cookieinstellingen