Geld Mamamini Goededoelenfonds voor kledingbank Maxima

Foto: Maxima

GRONINGEN/WINSUM – Het Mamamini Goededoelenfonds reikte 7 mei jl. cheques uit aan de Groningse goede doelen. Ook Kledingbank Maxima Het Hogeland kreeg een cheque, ter waarde van € 2130,- uitgereikt om de exploitatiekosten 2018 te kunnen dekken van de personenbus.

Mede dankzij het Mamamini Goededoelenfonds kan de personenbus van de Kledingbank haar klanten blijven vervoeren naar zowel de Kledingbank als de Voedselbank. Het blijkt dat hier behoefte aan is.

Zo blijkt uit ervaring dat het niet voor iedereen even makkelijk is om bij de Kledingbank te komen.
Dit komt doordat de mogelijkheid tot openbaar vervoer niet altijd aanwezig is en vanwege financiële omstandigheden van klanten.Tevens blijkt dat het openbaar vervoer voor kwetsbare ouderen vaak ontoereikend is.

Als voor klanten het vervoer naar de Kledingbank absoluut niet mogelijk is, ondersteund de Kledingbank hierin. Verwacht wordt dat er eerst gekeken wordt naar eigen vervoer middels familie en vrienden. Als het echt niet lukt, haalt Maxima mensen op.

Inschrijven voor de personenbus kan tot vrijdag 17:00 uur, voor vervoer de week daarop volgend. Dit kan door middel van een e-mail te sturen of een inschrijfformulier in de brievenbus. Het mailadres is: [email protected]

De rijroute van de personenbus
• Dinsdag: gem. de Marne
• Woensdag: gem. Winsum en gem. Bedum
• Donderdag: gem. Eemsmond
• Vrijdag: Voedselbank en Maxima

Reacties

article
103930
GRONINGEN/WINSUM – Het Mamamini Goededoelenfonds reikte 7 mei jl. cheques uit aan de Groningse goede doelen.
https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20180515/geld-mamamini-goededoelenfonds-kledingbank-maxima/
2018-05-15T17:11:54+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2018/05/15170652/Voedselebank-MammaMini.png
Nieuws