Lijsttrekker VVD Hogeland-verkiezingen: “Vijf zetels is reëel, we gaan voor zes”

Tableau de la troupe van de VVD voor de Menkemaborg.
Tableau de la troupe van de VVD voor de Menkemaborg.
Foto: Berto Merx

UITHUIZEN – Stefan van Keijzerswaard (38) is de lijstrekker van de VVD bij de verkiezingen voor de gemeenteraad van de gemeente Het Hogeland. “Vijf zetels is reëel en we gaan ons inzetten voor zes zetels,” aldus de lijsttrekker in een eerste reactie op zijn verkiezing tijdens de ledenvergadering van de VVD-Hogeland maandagavond in het Schathoes van de Menkemaborg in Uithuizen.

De in Uithuizen wonende Van Keizerswaard is in het dagelijks leven organisatieadviseur bij het Waterbedrijf Groningen. Hij is 13 jaar actief in de VVD waarvan 9 jaar als bestuurder van de partij. “Mijn ambitie is om een VVD neer te zetten die met de inwoners in gesprek gaat. Niet over de inwoners van de nieuwe gemeente maar met de mensen praten over wat hen bezig houdt.”

Stefan van Keizerswaard.

Op de tweede plaats staat Attje Waal uit Ulrum. Zij is op dit moment raadslid in De Marne. Remko van der Sluis uit Bedum staat op nummer drie, gevolgd door Berdien Bartelds uit Winsum. Het huidige raadslid in de gemeente Eemsmond, Lammert Westerhuis uit Uithuizen staat nummer 5. Opvallend is plek negen van Remt Meijer als lijstduwer. Meijer was voor de VVD raadslid in de gemeente Kloosterburen. Na de fusie waar de gemeente De Marne uit is ontstaan in 1990 was hij wethouder in die gemeente. Sietske Journée, raadslid in Bedum, staat als lijstduwer op plek 10.

Cookieinstellingen