Succesvolle picknick op de dijk voor ‘Make a Wish’

Foto: Henk Alssema

GARNWERD – Afgelopen zaterdag werd er op het melkveebedrijf van de familie Nooren in Garnwerd een ‘picknick op de dijk’ georganiseerd door 6 vriendinnen. Doel van deze middag was om zoveel mogelijk geld op te halen voor Make a Wish Nederland; het realiseren van allerliefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Ruim 300 personen gaven zich op en kregen tegen betaling een gevulde picknickmand waarna ze een mooi plekje konden opzoeken op de dijk aan het Reitdiep. Aansluitend kon men het melkveebedrijf bezichtigen en waren er tal van activiteiten voor kinderen aanwezig.
Mede dankzij sponsoring aan de picknick van vele bedrijven in de regio is er een prachtig bedrag bij elkaar gebracht en staat de tussenstand nu op ruim 4500 euro!

De grazende koeien in het aangrenzende weiland werden vermaakt met kinderen die in vliegende vlucht van de zeephelling op de dijk de sloot in gleden.

Maar bovenal waren de grazende dames toeschouwer van een zonnige middag vol gezelligheid en enthousiaste aanwezigen.

Met ruim 300 aanmeldingen voor de picknick en een prachtig, zonnige dag kan deze “picknick op de dijk” omschreven worden als zeer geslaagd!

Cookieinstellingen