Garnwerd klaar voor Braggeltocht, en laatste kaarten!!

Voorzitter Richard Kramer
Voorzitter Richard Kramer
Foto: HogelandNieuws/Winsum

GARNWERD – De braggeltocht, die zondag 15 juli 2018, tijdens Garnwerd Grandioos gehouden wordt, is een tocht van iets meer dan 2 kilometer door en langs modderige sloten. Deze tocht wordt sinds 2011 georganiseerd en groeit elk jaar.

Mensen kunnen vanaf 10 jaar deelnemen. Vanaf 2015 is de deelnemerslimiet vastgesteld op 1000 deelnemers en dit aantal werd, net als vorig jaar, in één dag gehaald.

Nog 4 kaarten
Maar voor HogelandNieuws/ Winsum heeft het bestuur vier kaarten gereserveerd. 
Wil jij nog meedoen?, like en deel dan dit Facebookbericht! Uit de likers/delers worden vier kaarten verloot. ( 2 x 2) of (1 x 4). HogelandNieuws zorgt ook nog eens voor T-shirts (Mogen smerig worden). In het filmpje hoor je van voorzitter Richard Cramer hoe je kans maakt op de kaarten.
De tocht
De Garnwerder Braggeltocht begint bij de molen in Garnwerd, en volgens een parcours door en langs sloten worden de deelnemers op de proef gesteld met ook enkele andere activiteiten.
Er is onderweg een mogelijkheid ingebouwd voor de recreanten om een versnapering te verkrijgen.Er is zowel een wedstrijdloop als een recreatieloop. Schoeisel is verplicht voor uw eigen veiligheid.
Het geheel wordt omlijst door enkele “Dweilorkesten” en natuurlijk honderden toeschouwers die de verrichtingen van de deelnemers aanschouwen, hen aanmoedigen en natuurlijk toe-/ uitlachen.

Tot ziens op zondag 15 juli aanstaande.

 

Cookieinstellingen