Projectkoor Adorp zoekt stemmen

Foto: persbericht

ADORP –  Op 2 september begint het gemengd koor Hoge & Lage der Aa uit Adorp met een zangproject. Hiervoor worden mensen gezocht die het leuk vinden om eens een aantal keren mee te zingen met het koor.

In zes repetities gaan we een aantal nummers instuderen en op 14 oktober laten we het resultaat van al die inspanningen horen tijdens een informeel concert in de kerk van Adorp. Wij zijn een koor dat vierstemmig zingt. We hebben een gevarieerd repertoire dat gaat van muziek uit de jaren 60 en 70 tot Adele en Coldplay. Ook staan er Nederlandstalige, Duitse en Franse liedjes op de lijst.

Het thema van dit concert is dan ook “Voor haar, voor ons, voor ieder wat”. Wat bij ons voorop staat, is dat iedereen zich prettig moet voelen en we zingen dan ook vooral voor de gezelligheid.

Voorzingen is niet nodig!

Wil je ook eens ervaren hoe het is om in een koor te zingen? En wil je merken wat de effecten zijn van samen zingen? Volgens onderzoek ervaren mensen die in een koor zingen minder stress en meer ontspanning. Verder geeft zingen energie en maakt het blij. Dat wil jij toch ook?

Wil je meedoen met dit project, meld je dan uiterlijk 15 augustus aan via dit mailadres: [email protected]. Bellen mag ook op 050-3062027 (Marjan Stratingh).

De repetities vinden plaats op zondagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de kerk van Adorp. We repeteren op de volgende dagen: 2, 9, 16, 23 en 30 september en 7 oktober. Het concert vindt plaats op  14 oktober om 16.00 uur. De kosten van deelname bedragen € 10,00 per persoon. Hiervoor krijg je de bladmuziek, zes leuke repetities en koffie of thee in de pauzes.

 

 

Cookieinstellingen