Alles klopt op Beach Event

UITHUIZERMEEDEN – De 10de editie van Beach Event is er nu al een om over na te praten. Louter en alleen positieve reacties waren vrijdag te horen. En terecht, want alles is tot in de puntjes verzorgd. Zelfs het weer.

Bij binnenkomst van het Beach-terrein waan je je in het buitenland. Een zandstrand, volleybalveldjes, strandstoelen, palmbomen, beachflags, een groot podium voor live-acts, een ronde BB-bar, een terras, een tribune(tje), een vreettent, een grote bar, etc.

Burgemeester Marijke van Beek – op blote voeten – opende vrijdag om 18.00 uur editie 2018, dat voor het eerst niet op het Johan van Veenplein werd georganiseerd, maar op de ijsbaan van sportpark Mei.

Het evenement is het Johan van Veenplein ontgroeit en heeft op de nieuwe locatie de mogelijk om eventueel verder te ontwikkelen. Daarnaast is er genoeg parkeergelegenheid om alle auto’s en fietsen kwijt te kunnen.

Vandaag, zaterdag 14 juli, is er nog tot en met vanavond genoeg te doen. Naast beachvolleybal staat vandaag ook beachsoccer op het programma. Naast deze sporten is het On Stage-programma voor zaterdag als volgt:

18.30 uur: Kids Beach Party
20.00 uur: Die Verückte Stunde (bekend van Radio 538/Evers staat op)
21.30 uur: Billy the Kit
23.00 uur: DJ Roy

Voor info en uitslagen klik hier.

 

Cookieinstellingen