Aarzel niet, pak je kans!

Foto: Gemeente Winsum

Het is zover, na De Marne komt er ook snel internet in Winsum! Inwoners die via hun huidige leverancier geen snelle verbinding hebben, kunnen nu alsnog rekenen op snel internet. U hebt in dat geval een wit adres. Doe de postcode check op www.snelinternetgroningen.nl/winsum om na te gaan of u in aanmerking komt voor snel internet. Komt u in aanmerking, dan kunt u zich op deze website aanmelden tot en met vrijdag 27 juli.

Burgemeester Rinus Michels is blij dat al veel inwoners de kans grijpen om zich gratis aan te sluiten, maar roept hen die dat nog niet gedaan hebben op om zich alsnog aan te melden. ‘Ik wil mensen oproepen om vooral van deze éénmalige mogelijkheid gebruik te maken. Je krijgt deze kans maar één keer, je laten aansluiten is nu gratis. Wil je je later laten aansluiten, dan betaal je zelf de kosten. Grijp dus nu je kans en meld je aan!’

Snel internet is ideaal om klaar te zijn voor de toekomst. Voor de jongere generatie is het onmisbaar, het maakt een woning toekomstproof, bedrijven kunnen gebruik maken van de nieuwste technologieën en ouderen kunnen geholpen worden vanaf afstand en daardoor langer thuis wonen. Snel internet is onmisbaar in Winsum. Geïnteresseerd? Aanmelden kan tot en met vrijdag 27 juli. Meer informatie in het op de website van snel internet Groningen: https://www.snelinternetgroningen.nl/winsum/.

Cookieinstellingen