Bouw appartementen Warringalocatie Winsum

Foto: HogelandNieuws

WINSUM – Op woensdagavond 3 oktober 2018 wordt een informatiebijeenkomst gehouden over de plannen om appartementen te realiseren op de Warringalocatie in Winsum.

Belangstellenden en potentiële kopers worden uitgenodigd voor deze avond, waarop een toelichting zal worden gegeven op de plannen. De avond start om 20.00 uur in ‘De Poort’, Borgweg 36 te Winsum.

Reeds eerder hebben plannen bestaan appartementen te ontwikkelen op deze locatie. Om uiteenlopende redenen is dat tot op heden niet gebeurd. Inmiddels bestaan nieuwe plannen om 15 appartementen te realiseren, in drie afzonderlijke gebouwen. De gebouwen zijn onder architectuur ontworpen en zullen volgens de nieuwste standaarden op gebied van energiebeheer en aardbevingsbestendigheid worden gerealiseerd. De gemeente Winsum is op de hoogte van deze plannen en ondersteunt die zowel ambtelijk als bestuurlijk.

Op de avond zullen de plannen worden getoond en de initiatiefnemer en makelaar een toelichting geven. De architect is aanwezig voor het beantwoorden van vragen.

De voorgenomen start van de bouw is in 2019, maar afhankelijk van de bestaande animo. Voor meer informatie over deze avond kunt u contact opnemen via het e-mailadres [email protected]

Cookieinstellingen