Ondernemersbeurs Winsum 2018

Foto: Ondernemersvereniging Winsum

WINSUM – Op 18 oktober 2018 organiseert Ondernemersvereniging (OVW) een Winsumer bedrijvenbeurs. Op dit moment hebben zich meer dan 40 ondernemingen aangemeld. Volgens de organisatoren een goede basis om dit evenement door te laten gaan.

In de week voor Baistenmaart organiseert de OVW speciaal voor ALLE ondernemers in Winsum de ondernemersbeurs op donderdag 18 oktober.
De beurs begint om 18.00 uur en eindigt om 21.30 uur. Om de beurs laagdrempelig te houden en een open sfeer te geven maken we geen gebruik van stands maar van sta tafels. Dit maakt de beurs actiever doordat ondernemers niet achter hun stand blijven staan. De statafels worden opgesteld in de grote tent achter de bibliotheek.

Alle ondernemers krijgen de unieke mogelijkheid om op deze avond zijn/haar bedrijf te presenteren.
Naast de bedrijvenpresentatie zullen ‘De Kösters’ voor vrolijke muzikale (Groningse) intermezzo’s zorgen en wordt er onder andere een modeshow gepresenteerd. Het volledige programma staat nog niet vast, maar de organisatoren stellen alles in het werk om er een succes van te maken.

Bedrijven welke zich nog niet hebben aangemeld of meer verdere informatie wensen kunnen dit alsnog doen, dit kan door middel van een mailtje naar [email protected].
Per deelnemer zijn er een x-aantal m2 beschikbaar, exacte aantal is afhankelijk van het aantal deelnemers. Voor statafels wordt gezorgd.

Ondernemersvereniging gaat op korte termijn meer informatie over het programma presenteren.

Cookieinstellingen