Twee oudgedienden voeren SP aan in komende verkiezingen

Foto: HogelandNieuws

HET HOGELAND – Twee oudgedienden gaan de lijst van de SP voor de komende gemeenteraadsverkiezing aanvoeren. Linda Visser, fractievoorzitter van deze partij in de gemeenteraad van Eemsmond, staat op nummer één. De huidige wethouder in Eemsmond Sandra Herkströter staat op plaats twee en is de beoogde wethouderskandidaat.

“Het is een eer deze mooie lijst te mogen trekken, vol goede moed gaan we door waar we mee begonnen zijn in aanloop naar het verkiezingsprogramma. De SP praat niet óver, maar mét mensen die wonen, leven en werken op het Hogeland,” zo laat Linda Visser weten.

De leden van SP afdeling het Hogeland stelden de kandidatenlijst voor de verkiezingen in het najaar vrijdagavond in het dorpshuis van Onderdendam vast. Op plaats drie staat Rinze Mook uit Zoutkamp, Joop Bergman uit Zevenhuizen staat op de vierde plaats; Teddy Hoekstra-Klein uit Warfum is nummer vijf. Johanna Davids uit Den Andel is nummer zes.

SP-voorzitter Jan Dresmé zegt over de lijst: “Het team dat we presenteren is een mooie afvaardiging van en voor het Hogeland. We nemen de ervaring mee uit Eemsmond en hebben verfrissende kandidaten gevonden om de lijst compleet te maken. Met deze lijst kunnen we vol vertrouwen en zelfvertrouwen de verkiezingen ingaan.”

Cookieinstellingen