Winsum Beweegt prima georganiseerd

WINSUM – Afgelopen zaterdag verrichtte locoburgemeester Harmannus Blok de opening van de nationale sportweek, de aftrap van Winsum Beweegt en uiteraard de huldiging van wereldkampioen Chantal de Boer (zie artikel).

Er werden op maar liefst zeven locaties activiteiten georganiseerd door de verenigingen, Sport- en Fitnesscentrum Veldwijk, Boogplein, Ripperdahal,  Marenland, pannakooi bij Albert Heijn, gymlokaal aan de Borgweg en de parkeerplaats achter de bibliotheek.

De organiserende instellingen, Jongerenwerk Barkema en de Haan, MJD en de Hoven schrijven op de Facebookpagina WinsumVitaal “De ene activiteit was iets drukker dan de andere, maar wij kijken terug op een enorm succes.”

Wil je nog meedoen aan Winsum Beweegt? Dat kan altijd. Het programma van deze week kun je vinden op de Facebookpagina. Geef je op via [email protected]  Ook als u hulp nodig heeft bij bijvoorbeeld een sportactiviteit, of heeft u een kleine portemonnee en wilt u wel graag sporten, dan kun je contact via dat e-mailadres opnemen.

De fotografen van HogelandNieuws/ Winsum gingen bij diverse locaties langs en maakten de volgende reportage. Zie voor de foto’s de serie boven de tekst.

Staat u of uw kind op een foto en wilt u dat (liever) niet, laat het ons weten, dan verwijderen we de foto zo snel mogelijk.
Graag mail naar [email protected] met vermelding van artikel en nummer(s) foto.

Reacties