Collecte KWF Kankerbestrijding Bedum: € 5384,10

Foto: KWF Kankerbestrijding

BEDUM – De collecte voor KWF Kankerbestrijding in Bedum heeft maar liefst € 5384,10 opgebracht. Dankzij de vrijgevigheid kan KWF investeren in nieuwe doorbraken in kankeronderzoek, zodat we samen de dag steeds dichterbij brengen dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

KWF-afdeling Bedum

KWF- afdeling Bedum bedankt alle collectanten en wijkhoofden. Zonder deze vrijwilligers is een collecte niet mogelijk. Na 20 jaar ( eerst als collectant, toen als wijkhoofd en uiteindelijk als coördinator) gaat mevrouw AG Bakker-Dallinga stoppen als collecte-coördinator. De afdeling Bedum is dus nog op zoek naar een nieuwe collecte-coördinator. Tevens zijn er nog 4 nieuwe wijkhoofden nodig.

Zou je het team wel willen komen versterken, meld je dan aan via [email protected]

Over KWF Kankerbestrijding

Als je geld geeft aan KWF, maak je nieuwe doorbraken in kankeronderzoek mogelijk. Hierdoor overleven patiënten nu bepaalde soorten kanker waar ze vroeger aan zouden zijn gestorven. Sinds de oprichting van KWF in 1949 is het percentage patiënten dat 5 jaar na hun diagnose nog in leven is, gestegen van 25% naar 62%. Door innovatie en techniek kunnen we nieuwe doorbraken in kankeronderzoek versnellen. Lees meer over actuele ontwikkelingen op het gebied van kankeronderzoek op kwf.nl/nieuwedoorbraken.

Collectant gemist?

Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan door online te doneren via kwf.nl.

Cookieinstellingen