Heeft u Douwe Egberts-spaarpunten?

Foto: HogelandNieuws

HET HOGELAND – Douwe Egberts, de Nederlandse koffiebrander, heeft de Voedselbank een leuk aanbod gedaan. Bij inlevering van 600 DE-spaarpunten krijgt Voedselbank het Hogeland in Winsum gratis een pak koffie van 450 gram.

Ook in 2017 deed de koffiefabriek dit aanbod waarna Voedselbank Het Hogeland alle vrouwenorganisaties in de gemeente de Marne, Bedum, Winsum en Eemsmond benaderde met de vraag om eens in de keukenla te kijken of er wellicht nog DE-punten in lagen. Nou, die punten bleken er volop te liggen. Het resultaat was maar liefst 900.000 punten die goed waren voor 1500 pakken koffie.

Dit jaar wil Voedselbank niet alleen de georganiseerde vrouwen benaderen maar alle vrouwen in de BMWE-gemeenten. Menigeen heeft nog wel wat DE-punten liggen die erg waardevol zijn voor de voedselbank. Kijk aub eens in uw keukenlade en doneer uw DE-punten aan Voedselbank het Hogeland in Winsum. De cliënten van de voedselbank zullen er heel blij mee zijn.

U kunt uw DE-punten iedere woensdagochtend afgeven bij de voedselbank in Winsum. Het adres is Lombok 1, 9951 SC Winsum. U kunt bovendien rekenen op een lekker kopje koffie. Per post sturen mag natuurlijk ook!!

Cookieinstellingen