Jeugddienst het Anker met als thema: Wie is de Mol?

Foto: HogelandNieuws

UITHUIZERMEEDEN – In kerkgebouw het Anker te Uithuizermeeden wordt op zondag 6 oktober 2018 om 19.00 uur een jeugddienst gehouden, met als thema: ‘Wie is de Mol?’

Tijdens de dienst wil de organisatie, het thema ‘Wie is de mol?’ aan de Bijbel linken, want in de Bijbel zijn ook verschillende figuren die als mol verdacht kunnen worden. ‘Het is ieder jaar weer moeilijk om een thema te pakken maar omdat het tv Programma ‘Wie is de mol’ ook onder de jeugd de nodige aandacht geniet hebben wij hiervoor gekozen’ aldus de organisatie.

“Ook in de Bijbel zien wij een aantal ‘mollen’, denk bijvoorbeeld aan de intocht in Jeruzalem, Petrus die geen voeten wast, Judas die Jezus verraadt, Petrus die Jezus driemaal verloochent en Pontius Pilatus die zijn handen wast in onschuld. Tijdens de dienst zal hier verder op ingegaan worden en er wordt van de kerkgangers verwacht dat zij actief meedoen. Tussendoor zingen we veel bekende liederen.”

Je bent op 6 oktober hartelijk welkom in de kerk! De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de Huisband uit Ten Boer en ds. J. Schimmel is de voorganger.

Vanaf 18.30 uur staan de deuren van de kerk voor iedereen open. Zowel jongeren als ouderen zijn van harte welkom

Cookieinstellingen