Nieuws van de Winsumer IJsbaan

Foto: Auwert Postmus

WINSUM – Afgelopen seizoen konden we op de valreep 4 dagen open. Deze schaatsdagen vielen precies in de voorjaarsvakantie. Wat een ijspret! 

Natuurlijk hopen we dit jaar op net zo’n heerlijke winterperiode, meer mag ook.  Aan onze voorbereidingen kan het niet liggen, maar ook u en uw kinderen kunnen zich goed voorbereiden op mooie schaatsdagen. In samenwerking met de KNSB organiseren we maar liefst 3x gratis schaatsen voor onze leden op Kardinge. Als eerste kunt u op zaterdag 20 oktober van 16.30 tot 18.30 uur de ijzers onder binden. Mocht het natuurijs op zaterdag 29 december niet betrouwbaar genoeg zijn, dan zijn onze leden wederom van harte welkom op Kardinge van 16.30 tot 19.00 uur. Naast het vrij schaatsen hebben we dan voor de kinderen in de basisschoolleeftijd een toertocht met stempelkaart en medaille. En op zaterdagavond 16 februari is er van 19 tot 21 uur nog een mogelijkheid om lekker rondjes te rijden.

Alle keren is het vervoer van en naar Kardinge op eigen gelegenheid. Neem wel uw lidmaatschapskaart mee, want op vertoon van deze kaart kunt u naar binnen. Vergeet ook muts en handschoenen niet, dat is een verplichting op de ijsbaan.

Meer informatie en opgeven gaat via de mail. Daarom zouden we het prettig vinden om van al onze leden het emailadres te hebben. Ontvangt u nog geen mailtjes van ons en bent u wel lid, stuur dan een mail naar [email protected]. Nu lid worden kan natuurlijk ook, dan profiteert uw direct van alle voordelen. Een gezinslidmaatschap kost maar € 12,= per jaar. Ook dit kan via de mail geregeld worden.

Daarnaast willen we graag het jeugdschaatsen onder uw aandacht brengen. Want wat zou het mooi zijn wanneer er komend winter natuurijs is, uw kinderen al een lekkere voorsprong hebben en hun streken samen met u op onze mooie natuurijsbaan kunnen zetten. Het gewest Groningen en Drenthe van de KNSB biedt voor de leden van de natuurijsverenigingen 12x schaats-les, 1x diploma-schaatsen en 1x wedstrijd aan op de prachtige baan van Kardinge voor € 87,50 .De lessen beginnen op zaterdag 3 november en zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar. Er wordt in diverse niveaugroepen les gegeven. Plezier staat in deze lessen voorop! Voor meer informatie en aanmelding zie https://www.knsbgroningen.nl/jeugdschaatsen/welkom

Het bestuur van de Winsumer IJsbaan wenst u alvast een winter vol ijs- en sneeuwpret!

Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.winsumerijsbaan.nl

 

 

 

Cookieinstellingen