Winsumer middenstand ondersteunt groei Winkhem

Foto: persbericht

WINSUM – Het volleyballen zit de laatste paar jaar weer in de lift in Winsum en omgeving. Mede door de enthousiaste inzet van enkele clubleden is er een flinke groei bij de jeugdafdeling ontstaan en ook bij de senioren neemt het aantal leden toe.

Met de groei van de club kwam ook de vraag hoe deze groei praktisch te ondersteunen. In de afgelopen maanden zijn er daarom tenue- en bord sponsoren gezocht en gevonden voor de club. Zo prijken de Boeketmakerij en Creationss kapsalon op de shirts van twee jeugdteams, en heeft slagerij Hasper het eerste heren team van nieuwe tenues voorzien. Geertsema slaapcomfort is bereid gevonden het eerste heren team van nieuwe tassen te voorzien. En ook rijschool DriveCool steunt de club doormiddel van bordsponsoring.

Bij de seizoensopening van volleybalvereniging Winkhem werden de nieuwe sponsoren uitgenodigd. Daarbij zijn zij in het zonnetje gezet en konden de aanwezige jeugdleden en het 1e heren team hun nieuwe tenues en tassen laten zien aan het publiek.

Sponsoren op de foto: Wim Bijman van de Boeketmakerij, Evelien Dijkema van Creationss kapsalon, Jacob Terpstra van DriveCool rijschool en Klaas Geertsema namens Geertsema slaapcomfort.

 

 

 

sdg

Cookieinstellingen