Ondernemers Het Hogeland gaan politieke partijen aan de tand voelen

Foto: BEMBO

HET HOGELAND – Het rumoer rond de verkiezingen voor de gemeenteraad van Het Hogeland begint er te komen. Ondernemers gaan een verkiezingsdebat organiseren op 30 oktober in Winsum.

Het is natuurlijk dé manier om de kloof tussen ondernemers en raadsleden in spe wat minder breed te maken. Laat de raadsleden zich maar uitspreken over wat zij de honderden ondernemers in de gemeente Het Hogeland te bieden hebben. Zo stellen de ondernemers.

Het Platform Economische Zaken Het Hogeland – de ondernemersverenigingen, samen maar dan nog niet een – heeft alle politieke partijen voor dat debat uitgenodigd. “Aan de hand van een aantal stellingen dagen we de verschillende partijen uit om de verkiezingsprogramma’s te verdedigen. Per partij kan één afgevaardigde deelnemen aan het debat. De andere partijleden nemen plaats op de tribune,” zo laat men in de uitnodiging weten

De lijsttrekkers reageren op de stellingen en inbreng van de ondernemers, zo is de opzet van het debat. Aanwezigen in de zaal kunnen onderwerpen inbrengen. Het debat wordt gehouden in de Blauwe Schuit, aanvang 19.45 uur.

Cookieinstellingen