Luit Jager 12,5 jaar met kaasbus op de weg

Foto: HogelandNieuws

RASQUERT – Kaashandel L.H. Jager bestaat vandaag – 1 november 2018 – exact 12,5 jaar. Op 1 mei 2006 maakte Luit Jager zijn eerste rit met z’n kaasbus.

De tijd gaat snel. Als de dag van gister zie je Luit Jager nog druk in de weer bij de benzinestation aan de Garnwerderweg. Jarenlang was hij het gezicht van de   pomp. Met z’n hele ziel en zaligheid – alsof het zijn eigen bedrijf was – zette hij zich in voor z’n werkgever en klanten. Niet alleen even afrekenen. Zo gooide hij je tank vol, verwisselde hij je autolampen en waste hij – als ie er tijd voor had – je voorruit wanneer deze volgens hem vies was. Verder was hij – onder het werken door – altijd in voor een praatje. De klant was koning. Dat is in z’n huidige werk als ‘kaasboer’ niet anders.

Naast het verkopen van verscheidene soorten kaas staat ook nú service hoog in het vaandel bij Jager. En het praatje met de klant niet te vergeten, al zijn de gesprekken nu vaak iets minder lang. Immers, de volgende klanten – ook in omliggende dorpen – zitten thuis op de komst van de sympathieke kaashandelaar uit Rasquert te wachten.

Cookieinstellingen