Besef, waardering en support voor oude en nieuwe BHV-ers

Foto: Gemeente Bedum

BEDUM – Op maandag 5 november, werd er afscheid genomen van de BHV’ers van gemeente Bedum, De Marne en Winsum. Dezelfde middag nog werden nieuwe BHV’ers van gemeente Het Hogeland welkom geheten. Een feestelijke moment wat samen viel met de landelijke dag van de BHV.

‘We kunnen niet zonder bedrijfshulpverleners. Het uitspreken van onze waardering voor hun inzet is op een dag als vandaag echt op zijn plek. Door opleiding, maar ook diverse herhalingsopleidingen van deze medewerkers kunnen we hulp bieden bij incidenten. Dit is van groot belang voor een veilige omgeving.’ aldus Burgemeester Erica van Lente.

Burgemeester Erica van Lente en bedrijfshulpverleners

De BHV’ers van de drie gemeentes werden met bloemen bedankt voor hun bijdrage van de afgelopen jaren. Namens de nieuwe gemeente werd er voor de nieuwe lichting bedrijfshulpverleners ’s middags een welkomstbijeenkomst georganiseerd. Op de dag van de BHV wordt landelijk aandacht gevraagd voor de ruim 500.000 bedrijfshulpverleners die Nederland rijk is. Een dag in het jaar om waardering en support te tonen voor elke BHV’er die zich inzet voor de ander.

Cookieinstellingen