Zaterdag eerste editie Take Me To Sessions

Foto: HogelandNieuws

BAFLO – Op zaterdag 10 november zal de eerste editie van Take Me To Sessions plaatsvinden. Tijdens ‘Take Me To’ worden bijzondere muziekstijlen belicht en gekoppeld aan bijzondere locaties.

Deze avond wordt gehouden in de prachtige karakteristieke Sint-Laurentiuskerk (uit 1808), midden op de terp van het dorp Baflo. Tijdens dit event komen er twee singer-songwriters optreden, namelijk Joost Dijkema en Don McGlashan. Joost Dijkema uit Groningen geldt als een eigenzinnig muzikant en is één van de weinige jonge fingerpick-gitaristen uit Nederland. Dijkema speelt bezwerende, verbluffende akoestische gitaarinstrumentals afgewisseld met prachtige liedjes waar observaties en zielenroerselen uit heden en verleden centraal staan.

McGlashan is één van Nieuw-Zeelands best gewaardeerde songwriters met grote staat van dienst. Zo was hij bandleider van groep ‘The Mutton Birds’, tourde hij met Crowded House en ontving hij diverse muziek-awards. Tussendoor en na afloop zal DJ St. Bastian de fijnste vinylplaten ten gehore brengen. Deze DJ uit Groningen is in het bezit van een forse vinylcollectie, waaronder vele zeldzame gospelplaten. Daarmee is hij een ideale toevoeging voor deze avond. Ook kan men genieten van heerlijke hapjes en speciaalbieren. Er zijn slechts een beperkt aantal fysieke kaarten te koop voor deze avond. Op dit moment is 2/3 van de beschikbare kaarten verkocht.

Reacties

article
123973
BAFLO – Op zaterdag 10 november zal de eerste editie van Take Me To Sessions
https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20181108/zaterdag-eerste-editie-take-me-to-sessions/
2018-11-08T02:38:13+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2018/11/08023402/Take-Me-To-The-Church-Sessions-Baflo.png
Agenda, Nieuws